Καταξιωμένοι Κύπριοι σχεδιαστές μόδας ενώνουν τις δημιουργίες τους για ένα σκοπό!

June 17, 2015

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Έγκωμης, διοργανώνει το φιλανθρωπικό Fashion Show « Οκτώ Με Ένα Σκοπό», στο Ξενοδοχείο Hilton Park στις 17/06/15. Ώρα έναρξης: 20:00
Όχι ένας, αλλά 8 μοναδικοί Κύπριοι σχεδιαστές μόδας, ενώνουν και φέτος τις δυνάμεις τους για ένα κοινό σκοπό: Να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο, και να δώσουν ένα χέρι βοήθειας στα παιδιά που χρειάζονται στήριξη.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έχουν αναλάβει το μοντέλο Ανδρέας Φαλάς και ο παρουσιαστής/ραδιοφωνικός παραγωγός Ανδρέας Γιόρτσιος.

Τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τη στήριξη του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) και του Συνδέσμου «Hope for Children».

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι οι: Afroditi Hera, Gregory Morfi, Ratt By Rita Attala, Constantinos Vasiliades, Kristo Avraam, Marios Gregoriades Jewellery, Maison Anna Dorothea, Emmanuella.

Η σημαντική αυτή εκδήλωση, τελεί υπό την αιγίδα του κ. Γιάννη Γιαννάκη, Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.