Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το brand Kristo Avraam!

May 18, 2017

Το brand Kristo Avraam αποτελεί μια custom made, made to measure, αλλά και ready to wear γραμμή μόδας που φροντίζει τον σύγχρονο άνδρα. Σε συνεργασία με τον πελάτη, το τελικό αποτέλεσμα -είτε πρόκειται για ένα custom made κοστούμι είτε για ένα ready to wear σακάκι- αναδεικνύει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του κάθε άνδρα ξεχωριστά.

 

 

Ο σχεδιαστής Χρίστος Αβραάμ, το όνομα πίσω από το brand Kristo Avraam, διδάχτηκε την τέχνη του tailoring στο Βέλγιο, όπου σπούδασε, έζησε και εργάστηκε με Βέλγους σχεδιαστές, όπως οι Jean Paul Knott, Xavier Delcour, Sophie Dhoore. Με την επιστροφή του στην Κύπρο το 2007, ασχολήθηκε αποκλειστικά με τον σχεδιασμό και τη δημιουργία tailor made κοστουμιών.

 

 

Εννέα χρόνια μετά, προστέθηκαν στο brand επιπλέον υπηρεσίες, έτσι που να παρέχεται μια ολοκληρωμένη σειρά ένδυσης για κάθε τύπο άνδρα: custom made και made to measure κοστούμια και πουκάμισα, ready to wear κομμάτια για πιο casual εμφανίσεις, αλλά και παπούτσια, ζώνες, γραβάτες και αξεσουάρ, τα οποία εισάγονται κατευθείαν από την Ιταλία.

 

 

Το brand Kristo Avraam έχει δημιουργήσει μια κομψή και πρωτοποριακή πολυτελή επωνυμία ανδρικών ενδυμάτων και συνεχίζει να θέτει ψηλά τον πήχη για τη σύγχρονη ανδρική μόδα. Με προτίμηση στις παραδοσιακές τεχνικές, επιλέγονται και χρησιμοποιούνται πλούσια και υψηλής ποιότητας υφάσματα για τη δημιουργία ενδυμάτων ιδιαίτερης αισθητικής και στιλ.

 

 

Μία από τις βασικότερές μας αρχές, αλλά και της τέχνης του tailoring ειδικότερα, είναι ότι ο κάθε τύπος άνδρα αναδεικνύεται μέσα από μια ξεχωριστή γραμμή κι ένα μοναδικό στιλ. Δίνουμε λοιπόν ιδιαίτερη σημασία από την αρχή στον σωματότυπο του πελάτη και τις γραμμές που του ταιριάζουν, αλλά και στην προσωπική συζήτηση με τον ίδιο, για να καταλήξουμε σε ένα ιδανικό αποτέλεσμα.

 

 

Στο brand Kristo Avraam αντιλαμβανόμαστε και κατανοούμε τον απαιτητικό σύγχρονο τρόπο ζωής ενός άνδρα και πιστεύουμε ότι το στιλ δεν πρέπει να συνοδεύεται από άγχος. Στόχος μας λοιπόν είναι να καθιστούμε την αναζήτηση του στιλ προσιτή για όλους.

 

 

Το brand Kristo Avraam σχεδιάζει επίσης μοναδικά κοστούμια, που επιτρέπουν στον σύγχρονο γαμπρό να κοιτάζει τη νύφη στα μάτια με στιλ την ημέρα του γάμου τους. Από την επιλογή υφασμάτων, γραμμής, μέχρι και την επιλογή αξεσουάρ, καθοδηγούμε τον γαμπρό σε όλες τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει, ώστε να αισθάνεται κομψός και άνετος την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

 

Η φιλοσοφία μας είναι απλή: δημιουργία μοναδικών ανδρικών ενδυμάτων, άψογη εξυπηρέτηση και ανάδειξη της προσωπικότητας και του στιλ του κάθε άνδρα ξεχωριστά.